Sunday, November 14, 2010

bonggol unta..

skrg nie ramai yg bertudung utk berfesyen..

ish ish..

Munafik!! berpura2...


have a look at this pic..

ok? dh fhm?

np kat stall skrg nie byk jual tudung gine?

np keluar umah pkai mcm nie?
nnti kuar umahx ker org tgk kamu?

np pengantin skrg nie mcm dah trend pakai tudung sanggul tggi?
kesian kat suami diorang.. awal2 lagi dah tanggung dosa si isteri.. tahniah sy ucapkan kerana anda telah dapat saham free..
nnti gambar kawin, ngn pkai tudung mcm tu.. publish lat blog, fb, twitter..
haa.. kan dah ramai tgk... dosa sapa tggung?


dosa byk2 tu nnti duk kat mn klu xberubah... slamat berjumper ngan SI MALIK PENJAGA NERAKA YER..

4 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

aimi nadiah said...

mekasih.. akan terus berusaha.. nice entry yg awk suruh bc tu.. part yg sy suka yg riak n ikhlas tu..

f_aRa_aINa989 said...

x suka tgk perempuan pakai macam ni...

sepupu saya ckp mcm alien....hehe

aimi nadiah said...

tu la pasal berbonggol2.. mcm pnjg je kepala tu.. haha..