Sunday, February 6, 2011

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

sape nk tahu lagi byk, sila ke blog  ben ashaari ..

nie first tame saya join benda2 mcm nie.. sebagai sokongan kepada dunia blog!!
blogging sgt best.. kerana ianya akn tglkan kenangan utk kita dimasa hadapan apa yang kita tulis..


jadi..


SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

15 comments:

Imran nyambek said...

gua pun same macm lu.hoho

axelida said...

selamat berblog... singgah dr BA

Mat Ganu said...

bagus..saya sokong kata2 anda...hehehe

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben... Saya follow blog awak.. mai singgah dan follow blog saya ek.. jom...

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya :)
yaya datang buat gegaran kat sini :p
klik la sini jom gegarrrrrrrrr blog yaya pulak :D

aimi nadiah said...

imran: tapi kita tetap x serupa.. haha..

aimi nadiah said...

axelida: singgah la lagi..

aimi nadiah said...

awangku johan.. mekasih.. nk gi blogwalking ke sana n follow jg..

aimi nadiah said...

yaya: aduh.. mmg gegar.. kita gegarkan blog yaya plak..

aimi nadiah said...

mat ganu: sokong lah saya undi lah saya..

miN akiM said...

hi2.. jln2 dari blog bro ben... follow awk.. follow balik ye..^^

apisv2 said...

slm kunjungan
menerjah dan menggegarkan blog anda!
kunjungan dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

jiwemude said...

singgah bw via blog BA II..da folo..sudi folo blik:)

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)

fRaMe+LenSeS said...

Wahhh.. benar2 menarik ni.. nak gegaQ jugak la.. hii..

Nadh datang melawat kamu..
Salam kenai dari Nadh.. :)